Modele fustanesh versace

Tempo de leitura: menos de 1 minuto

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Keni vendosur të Vini në Vendin e modës, të stilistëve të famshëm si Armani, Valentino, Versace ETJ. Cilët janě idhujt tuaj e Cili është Stili juaj? Aktualisht Jam në vit të tretë në Universitet. Studioj në Akademinë e Disiplinave të Artit, muzikës dhe spektaklit (barrages) në degën e kulturave teknologjike të modës. Jam në fazën e fundit, até të diplomimit e do të mbroj tezën me temë “mode folklorique albanaise: xhubleta”. Gjatë këtyre viteve studimesh, paralelisht Kam krijuar një miniklientelë Timen kryesisht me të njohura që jetojnë në Padova. Realizoj veshje sipas kërkesave e rasteve për të cilat shërbejnë. Më të shpeshtat janě kërkesat veshjesh për mbrëmje tema të ndryshme. E Puna IME Shkon nga këshillimi për copën që duhet, në paraqitjen e modelit e Deri në qepjen e veshjes. Një vëlla i SAJ që jetonte në Padova vendosi të ndihmonte motrën e Vogël dhe u interesua për një shkollë të mode mesme. Kështu në vitin 2004 bashkë me të ëmën, ERISA Probajmo dhe menjëherë regjistrohet në shkollën e mesme profesionale usuelli Ruzza. Pas diplomës si Teknike veshjesh dhe mode, ERISA sot vazhdon studimet e Larta-në vit të Fundit-në DAMS ku po diplomohet në Kultura Teknologjike të Modës me temën “mode folklorique albanaise: Xhubleta”. Edhe në emisionet e konkurset e modës si “albanais prochain Top Model” besoj që veshjet duhet të zgjidhen e të përshtaten me modelen dhe anasjelltas, Gjithmonë Duke pasur kujdes për të nxjerrë domethënien qe çdo veshje mban në vetvete. MUA me pëlqen shumë arti.

Frymëzohem Edhe nga pikturat e Raffaello, Leonardos, Piero della Francesca Mantegna të Rinashimentos APO nga bashkëkohorët Salvador Dalì, Klimt, Robert e Sonia Delaunay ETJ. Qepni privatissht? Keni një klientelë tuajën? Çfarë Ju porosisin? E Vërtetë, Italia është Vendi i modës, Ku kanë lindur mjeshtrit e mëdhenj të modës e të Stilit që vlerësohen në mbarë botën. Idhujt e mi janě Giorgio Armani, Missoni, Ferragamo ETJ. Ndërsa nga Moda ndërkombëtare më pëlqen e madhërishmja Chanel, por Edhe Vivienne Westwood, Mary Quant, Jean-Paul Gaultier, Elie Saab, Hussein Calayan, sa për të përmendur DISA. Vjet Jeni vlerësuar me çmim të Dytë në konkursin “Concorso Nazionale per Giovani Stilisti futuristi”. Me ç`veshje u paraqitët? Për Fat të mirë, shkolla që Kam frekuentuar më ka dhënë mundësinë Edhe te Punoj, të Bëj praktikën pranë firmave të rëndësishme në sektorin e modës si Benetton APO shtepia e modes ModeMania që realizon veshje me cilësi të lartë artistike e artizanale. Kam marrë pjesë në panaire të ndryshme të modës në Milano, Verona, Venecia si skenografe sfilatash APO total regarder Stilist. E ndiqni botën e modës në Shqipëri? Çfarë Mendoni për stilistët shqiptarë? Lavatrice klasi Energjise A + + ka Panel Kontrolli mekanikisht me nje kapacitet Lares prej 6 kg portable HP modeli 250 G6 Notebook Memorje RAM 4GB, DDR3-1600 Kohezbollah Gjatja e Baterise Deri ne 8 Ore canta HP e perfshire ku e shihni të ardhmen tuaj, në Shqipëri APO Itali? Shqiptari i Italisë: Kur Jeni afruar me botën e modës? Televizor 32 “LED Rezolucion HD Kornize e Holle dhe audio cilesore Radhita të Parin Armanin sepse Stili im frymëzohet prej TIJ.

Os comentários foram encerrados, mas trackbacks e pingbacks estão abertos.